Palvelut

Valmennuksissa käytetään kehittämiämme valmennusmalleja ja konsepteja, sekä modernia terveysteknologiaa ja digitaalisia valmennusmateriaaleja. Useimmat asiakkaistamme ostavat meiltä konsultointia ja hyvinvoinninkartoitusta, mutta myös varsin paljon valmennus- ja ohjaustoimintoja.

Valmennuksiin liittyy usein, sovituin sopivin väliajoin tapahtuvaa, jonkin yleisen terveysliikuntalajin tai -muodon ohjausta (esim. juoksu, kävely, lihaskunto- ja voimaharjoittelu, jumpat, liikkuvuusharjoittelu) sekä digitaalisia valmennusmateriaaleja. Usein näihin kokonaisuuksiin kuuluu myös luentoja tai pienempiä tietoiskuja erilaisista terveysliikunnan ja hyvinvoinnin aiheista, esim. terveysliikunnan sovittaminen työrytmiin, ravintoasiat, tai esim. yksilön palautumiseen liittyvistä asioista.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille sopiva hyvinvoinnin kehityspolku!

Hyvinvointistrategia

Teemme hyvinvoinnin strategioita yrityksille, jonka avulla suunnitellaan ympäristön tai hyvinvoinnin kehittämisen toimenpiteitä. Tavoitteenamme on auttaa kehittämään yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin sopiva henkilöstön hyvinvoinnin kehittämispolku.

Hyvinvoinnin tilannekuva

Teemme hyvinvoinnin kartoituksia yksilöille sekä työryhmille. Tavoitteenamme on saada haastatteluilla, kyselyillä ja mittauksilla kuva hyvinvoinnin nykytilasta. Tältä pohjalta voimme tehdä suunnitelman hyvinvoinnin kehittämisestä.

Hyvinvointivalmennus

Valmennuksemme koostuu erilaisista aktiviteeteista ja niiden ohjaamisesta, sekä luennoista ja tietoiskuista esimerkiksi oman elämän vauhdin skaalaamisesta ja palautumisen tärkeydestä. 

Seuranta

Työhyvinvoinnin kehittämisen tulokset eivät luonnollisesti näy yhdessä yössä. Tästä syystä on tärkeää, että valmennuksen vaikutusta seurataan pitkäjänteisesti. Näin hyvinvoinnin kehitystä ja vaikutusta organisaation hyvinvointiin voidaan arvioida.

Olemme olleet toteuttamassa työhyvinvoinnin palveluita mm. seuraaville asiakkaille: Alma Media Oyj, Teknologiateollisuus ry, Duunitori Oy, ja Porvoon kaupunki.