Tiimi

Vauhtiskaala keskeisinä vastuuvalmentajina toimivat Tero Knuutila sekä Visa Orttenvuori. Molemmat vastuuvalmentajamme ovat osaamisalueidensa ja alansa tunnustettuja ja arvostettuja valmentajia. Vastuuvalmentajiemme lisäksi meidän on mahdollista käyttää eri yhteistyöverkostojemme valmentajien osaamista ympäri eteläistä Suomea.

Valmentajamme tunnetaan paitsi heidän substanssiosaamisestaan, niin eritoten myös heidän kyvystään innostaa ja inspiroida, sekä kyvystään huomioida jokainen yksilö osana isompaakin ryhmää.

Tero

Tero on Vauhtiskaalan perustaja ja omistaja. Terolla on monipuolinen ja mittava osaamistausta erilaisista työyhteisöjen kehittämisprojekteista. Tero on koulutukseltaan ekonomi ja hänellä on myös aikuiskouluttajan pedagoginen pätevyys. Näiden lisäksi hänellä on hyvinvointi- ja liikuntasektorin koulutuksia ja osaamista laajasti. Tero on työskennellyt monenlaisten johtaja- ja asiantuntijavalmennusten parissa niin yrityksissä kuin muissa yhteisöissä viimeisten vuosien aikana.

Teron ammatillisena intohimona on kehittää työyhteisöissä niiden organisaatiokulttuuria ja tekemistä siten, että nämä tukevat ammattilaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, lisäävät organisaation voimavaroja, ja tuovat työyhteisöön niin kustannussäästöjä kuin kasvupohjaa.

Vapaa-ajallaan Tero liikkuu monipuolisesti luonnossa niin erilaisissa harrasteporukoissa kuin kavereidensa ja perheensä kanssa.

Visa

Visa on erittäin kokenut toimisto- ja tietotyöntekijöiden, sekä terveysliikkujien ja kuntoliikkujien valmentaja. Hänellä on noin 25-vuoden kokemus näistä tehtävistä eri työyhteisöistä. Visalla on lukuisia liikunta-alan koulutuksia ja pätevyyksiä. Hänen eri ohjauksissaan on ollut tuhansia ihmisiä, ja palautteet ovat aina huippuluokkaa. Visa tuo eri ohjelmiin, valmennuksiin ja ohjauksiin aina valtavasti oppia oman kokemuksensa kautta. Viisikymppinen Visa on jatkuvasti rautaisessa kunnossa ja tämä entinen huippu-urheilija on jatkuvasti päivittänyt osaamistaan vastaamaan valmennusta ja ohjausta tällä vuosikymmenellä. Mikä tekee Visasta kuitenkin ainutlaatuisen on hänen energiansa ja kykynsä tsempata ja huomioida jokaista valmennuksessa mukana olevaa täysillä, siten että jokainen haluaa olla mukana ja tehdä parhaansa oman uuden kunto- ja hyvinvointitason saavuttamiseksi.